Tervetuloa järviruokotyöpajaan!
Aika: 29.8.2023 klo 12-16
Paikka: Tammiluodon Viinitila, Tammiluoto 255 Lemlahti, Parainen
Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen tarjoiluiden vahvistamiseksi. Ilmoittautumiset 25.8.2023 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/FE63AFFE8ED18F38.
Tilaisuus on jatkumoa 24.5.2023 järjestettyyn järviruo’on leikkuuteknologia webinaarille. Tilaisuudessa syvennytään jarviruokoleikkuiden logististen arvoketjujen kehittämiseen työpajatyöskentelyllä ja maastokäynnillä. Huomioi maastokäynnillä sopiva pukeutuminen.
Ohjelma
12.00 Tervetuliaissanat/työpajan avaus
12.15 Lounas – aikaa keskustelulle
13.00 Yhteiskuljetus Brattnäsviken, Parainen, käynti maastossa leikkuukohteissa ja käytännön havaintojen jakaminen
14.00 Kahvit ja ryhmiin jakaantuminen
- ruoko tehtaan portille/missä muodossa (paalaus, silppu tai muu)
- talvikorjuun logistiikka
- hehtaarisaanti, arviot tilavuus/painot
15.15 Yhteenveto ja aikaa keskustelulle
16.00 Lopetus
Tulos: Päivän tavoitteena on luoda ensimmäinen testattava versio toimivasta logistisesta ketjusta, jota voidaan alkaa jatkokehittämään lupaavilla alueilla kustannustehokkuuden varmentamiseksi.
Taustoitusta ja lisätietoa tapahtumasta voi lukea BioDemo-hankkeen nettisivuilta: Logistiset haasteet ja mahdollisuudet – järviruokotyöpaja 29.8. | SmartChemistryPark (businessturku.fi)
Nähdään työpajassa! Lisätietoja antaa:
Nina Savela
Projektipäällikkö / Project Manager
Tekniikka ja liiketoiminta / Faculty of Engineering and Business
Turun ammattikorkeakoulu / Turku University of Applied Sciences
Puh./tel. +35844 9072904
Turkuamk.fi / jarviruoko.turkuamk.fi
Tilaisuuden järjestävät Turun ammattikorkeakoulu ja Turku Science Park Järviruoko hyötykäyttöön!- ja BioDemo-hankkeiden alaisuudessa.