Tervetuloa järviruokotyöpajaan!

Aika: 29.8.2023 klo 12-16
Paikka: Tammiluodon Viinitila, Tammiluoto 255 Lemlahti, Parainen

Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen tarjoiluiden vahvistamiseksi. Ilmoittautumiset 25.8.2023 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/FE63AFFE8ED18F38.

Tilaisuus on jatkumoa 24.5.2023 järjestettyyn järviruo’on leikkuuteknologia webinaarille. Tilaisuudessa syvennytään jarviruokoleikkuiden logististen arvoketjujen kehittämiseen työpajatyöskentelyllä ja maastokäynnillä. Huomioi maastokäynnillä sopiva pukeutuminen.

Ohjelma
12.00 Tervetuliaissanat/työpajan avaus
12.15 Lounas – aikaa keskustelulle
13.00 Yhteiskuljetus Brattnäsviken, Parainen, käynti maastossa leikkuukohteissa ja käytännön havaintojen jakaminen
14.00 Kahvit ja ryhmiin jakaantuminen

 Teemat:
- ruoko rannalle/läjitykseen tehostaminen
- ruoko tehtaan portille/missä muodossa (paalaus, silppu tai muu)
- talvikorjuun logistiikka
- hehtaarisaanti, arviot tilavuus/painot

15.15 Yhteenveto ja aikaa keskustelulle
16.00 Lopetus

Tulos: Päivän tavoitteena on luoda ensimmäinen testattava versio toimivasta logistisesta ketjusta, jota voidaan alkaa jatkokehittämään lupaavilla alueilla kustannustehokkuuden varmentamiseksi.

Taustoitusta ja lisätietoa tapahtumasta voi lukea BioDemo-hankkeen nettisivuilta: Logistiset haasteet ja mahdollisuudet – järviruokotyöpaja 29.8. | SmartChemistryPark (businessturku.fi)

Nähdään työpajassa! Lisätietoja antaa:

Nina Savela

Projektipäällikkö / Project Manager

Tekniikka ja liiketoiminta / Faculty of Engineering and Business

Turun ammattikorkeakoulu / Turku University of Applied Sciences

Puh./tel. +35844 9072904

nina.savela@turkuamk.fi

Turkuamk.fi / jarviruoko.turkuamk.fi

Tilaisuuden järjestävät Turun ammattikorkeakoulu ja Turku Science Park Järviruoko hyötykäyttöön!- ja BioDemo-hankkeiden alaisuudessa.